Avantaje si dezavanteje pentru husele din piele

Avantaje si dezavanteje pentru husele din pieleAtunci cand te afli in cautarea unei huse sau a unei carcase pentru telefon, ar fi o idee foarte buna sa combini utilitatea unui astfel de accesoriu cu aspectul sau, caci, pana la urma acesta este lucrul care te va scoate pe tine si pe telefonul tau in evidenta.

Si nimic nu este mai elegant si mai distinct decat o carcasa din piele.

Aceasta combina aspectul clasic al materialului cu modernitatea gadgetului si efectele sunt garantate. Acestea pot sa arate in moduri diferite (unele sunt niste adevarate borsete, altele se deschid precum cartile etc), varietatea fiind una insemnata. Totusi, ofera aceste carcase sau huse si o utilitate mai sporita fata de celelalte materiale, sau aspectul este singurul lor avantaj?

Piele vs plastic

O husa din piele care se deschide ca o carte este capabila sa ofera un nivel superior de protectie al ecranului in comparatie cu orice alt material, nu doar cu cel al plasticului. Practic, un astfel de accesoriu protejeaza in totalitate telefonul si in mod special touchscreenul, lucru pe care o carcasa din plastic il face doar la nivelul colturilor.

In plus, pielea este un material mai moale, ceea ce garanteaza o mai buna absorbtie a socurilor daca telefonul este scapat si intra in contact cu o suprafata dura. SiĀ  aici mai trebuie sa adaugam si avantajul estetic pe care pielea il are in comparatie cu plasticul.

Piele vs policarbonat

In ceea ce inseamna protectie, pielea nu se poate compara cu policarbonatul. Acesta din urma ofera cel mai bun nivel de protectie de pe piata, absoarbe foarte bine socurile, este foarte durabil si usor, abia simtindu-se diferenta in ceea ce priveste greutatea suplimentara.

Totusi, pielea are avantajul designului mult mai elegant, si chiar daca nu permite o siguranta de acelasi nivel, tot este mai buna decat nimic. Si nu in ultimul rand, o husa din piele se zgarie greu si nu pastreaza urmele de amprente sau grasime, asa ca din acest punct de este mai avantajoasa.

Piele vs silicon

Siliconul este probabil cel mai comun material din care sunt construite carcasele pentru telefoane. Si din punct de vedere al proprietatilor este foarte apropiat de piele. Amandoua au un exterior moale si pot sa absoarba destul de bine socurile daca telefonul este scapat. Totusi, din punct de vedere stilistic, pielea este in mod cert superioara si are si avantajul a fi mai mobila, un telefon intr-o astfel de carcasa putand fi mai usor scos din buzunar.

Asadar, pielea este cea mai buna alegere pentru cei care isi doresc ca telefonul lor sa atraga privirile, fiind de departe cel mai alegant si aratos material. Iar in ceea ce priveste nivelul de protectie, desi nu se poate compara cu policarbonatul, este totusi un material cu calitati acceptabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.