De ce este mai avantajoasa incinerarea decat inmormantarea?

De ce este mai avantajoasa incinerarea decat inmormantarea?Incinerarea umana devine din ce in ce mai populara in zilele noastre, si cu siguranta nu va mai trece mult timp pana cand, familiile indoliate vor alege sa isi incinereze decedatii, in loc sa ii ingroape.

In cazul in care va intrebati de ce multe familii indoliate cauta un crematoriu uman 2020 unde sa isi incinereze decedatii, veti descoperi mai multe raspunsuri in cele ce urmeaza.

Cei care locuiesc in marile orase ale tarii, si care nu au reusit sa isi gaseasca un loc de veci, pe care sa il si plateasca, cu siguranta trebuie sa ia in considerare incinerarea pentru moartea lor. Locurile de veci din marile orase nu mai sunt atat de usor de obtinut, iar de multe ori, un asemenea loc costa foarte multi bani.

Incinerarea umana in cele mai multe cazuri reprezinta o alternativa mult mai ieftina pentru inmormantare. In plus, odata ce corpul este ars si familia indoliata primeste cenusa, se termina totul, pentru ca de familie depinde daca pastreaza cenusa, daca o ingroapa sau daca o arunca in mare sau in vant.

In ceea ce priveste inmormantarea, cu siguranta costurile nu se opresc aici. Cei care nu aveau o cripta special amenajata sau un mormant ingradit, cu siguranta supun familia ramasa in urma la alte cheltuieli.

Construirea unei cripte, este de-asemenea foarte costisitoare, sa nu mai spunem si de ingradirea acesteia. Incinerarea nu mai presupune alte costuri, deci este mult mai profitabila din acest punct de vedere.

Exista de-asemenea persoane care isi doresc sa fie incinerate dupa moarte. Unii lasa chiar si in scris aceasta ultima dorinta, iar familiile indoliate se vor supune cu siguranta. Totul se va intampla la un crematoriu, iar incinerarea va fi un proces de scurta durata.

Crematia

Crematoarele moderne sunt operate cu gaz natural. Defunctul este incinerat la o temperatura de 900 pana la 1000 de grade, sau chiar mai mult, in functie de crematoriu. In functie de greutatea decedatului si de tipul de lemn din sicriu, cremarea dureaza pana la cel mult 2 ore. Dupa ce corpul a ars in totalitate iar cenusa s-a racit, aceasta este adunata, iar in acelasi timp sunt indepartate obiecte straine (de exemplu, parti metalice din proteze).

Impreuna cu piatra de foc, cenusa este umpluta intr-o capsula de cenusa, care apoi va fi prefata familiei intr-o urna. Membrii familiei indoliate pot alege sa pastreze cenusa acasa, sau sa o arunce in vant sau in mare, sau chiar sa ingroape urna. Urnele pot fi realizate din materiale, forme si culori diferite.

Se estimeaza ca in marile orase ale tarii, datorita numarului din ce in ce mai mic de locuri de veci disponibile, dar si datorita costurilor mici ale incinerarii in comparatie cu costurile inmormantarii, in urmatorii ani, din ce in ce mai multe familii vor alege sa isi incinereze rudele decedate. Din acest motiv, oamenii ar trebui sa caute cat mai multe informatii despre incinerare, pentru a afla cat dureaza procesul, ce se intampla cu urna cu cenusa, dar si alte detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.