Ce puteti manca la restaurant Brandeberg in Brasov?

Ce puteti manca la restaurant Brandeberg in Brasov?Brasovul este fara doar si poate unul dintre cele mai frumoase orase ale tarii, asa ca in cazul in care doriti sa vizitati acest oras si imprejurimile, cu siguranta mai intai de toate este indicat sa luati micul dejun la renumitul restaurant Brandeberg in Brasov.

Restaurantulul Brandeberg, are o capacitate de 90 de locuri si o terasa de 50 locuri, este deschis in fiecare zi incepand de la 08:30 si pana seara tarziu, la ora 00:00. Fie ca ai de gand sa iei masa singur sau alaturi de persoanele dragi, fie ca vrei sa organizezi un eveniment important aici, Restaurant Brandeberg cu siguranta reprezinta locatia ideala pentru cei cu gusturi rafinate.

Personalul restaurantului te poate surprinde cu o multime de produse traditionale din zona Branului, preparate autohtone, preparate Bavareze, retete internationale si deserturi delicioase pregatite cu mare drag si sub atenta coordonare a bucatarului sef, asa ca inainte de a incepe o zi plina de activitati, cu siguranta servirea micului dejun aici reprezinta cea mai buna decizie.

Barul isi asteapta clientii cu o selectie de vinuri de cea mai buna calitate, iar pe langa vinuri clientii mai pot servi si diferite bauturi traditionale cat si internationale (alcoolice si nonalcoolice), cocktail-uri, si de ce nu chiar si lichioruri fine, specialitati din cafea si ceai, sucuri de fructe pentru copii.

De aici, cu siguranta urmeaza o zi plina de vizite, asa ca iata cateva locuri pe care cu siguranta nici un turist nu trebuie sa le rateze atunci cand isi doreste sa viziteze Brasovul si imprejurimile.

Turnurile alb-negru.

In partea opusa semnului de munte al Brasovului, veti gasi o pasarela in spatele vechilor fortificatii de ziduri ale orasului. Aici veti descoperi atat Turnul Alb, cat si Turnul Negru. In ceea ce priveste arhitectura, Turnul Alb, construit in 1494, isi pastreaza mai mult farmecul istoric. Turnul Negru (de asemenea, nu este negru … dar a numit asta dupa ce un trasnet a izbucnit-o.) A fost recent renovat pentru a include un acoperis de sticla. Ambele turnuri au scari din lemn de urcat pentru a vedea privelistile asupra orasului.

Cautati una dintre cele mai inguste strazi din Europa.

Strada Sforii sau String Street are 53 cm in cel mai larg punct si doar 44 inci in cel mai ingust punct al sau. Odata ce gasiti Strada Sforii, s-ar putea sa va intrebati cum trece pe strada cand pare mai mult ca un pasaj! Istoric, pompierii l-au folosit pentru a intra rapid intre casele stranse ambalate din Brasov.

Admirati Poarta Ecaterinei si zidurile medievale fortificate ale Brasovului.

Poarta Ecaterinei este ultima poarta medievala originala. A fost construita in 1559 si prezinta in mod evident stema Brasovului. Sasii impodobeau porti precum aceasta cu 4 turnuri mici de turn in fiecare colt. Vizitatorii care au trecut prin poarta au inteles turelele, insemnand ca se aflau sub conducerea Consiliului orasenesc care avea autoritatea de a da o condamnare la moarte. Ca si in cazul cetatii din Sighisoara din apropiere, unele parti ale zidurilor fortificate ale Brasovului raman si dateaza de aproape 600 de ani! Urmati caile din jurul marginilor exterioare ale orasului pentru o privire mai atenta.

Faceti o excursie de o zi la Cetatea Rasnov.

Situata la o mica distanta de centrul istoric al Brasovului, veti gasi Cetatea Rasnov din secolul al XIV-lea. Sasii au construit pe o structura deja existenta la 650 de metri deasupra orasului Rasnov. Cetatea a fost perfect pozitionata pentru a proteja impotriva invaziilor din triburile nomade europene si asiatice.

Cetatea a fost restaurata recent si este cel mai bine pastrat reper istoric de acest fel din Romania. Pentru pretul de admitere de 2,5-3 lei (mai putin de 1 dolar!), Veti vedea fortificatiile, o scoala veche, case de piatra vechi de sute de ani si vederi marete asupra tarii.

Extinde-ti vizita si indreapta-te in Muntii Carpati.

Brasovul este inconjurat de o tara rurala completata de sate minuscule paraite printre dealurile rulante, varfuri inalte de munte si paduri verzi. Peisajul este nealterat si perfect pentru aventuri de drumetii de mai multe zile, iar daca veti ajunge pana aici, va este garantat sa aveti vederi superbe, natura curata si liniste inegalabila.

Chiar si petrecerea unei zile in Muntii Carpati este o oportunitate excelenta de a aprecia peisajele neatinse chiar dincolo de Brasov.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.